Stimată doamnă/Stimate domn,


Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic susține proactiv comunicarea între autorităţi și societatea civilă. Vă mulțumim pentru sugestiile propuse și vă rugăm să continuați să ne comunicați şi alte instituţii/autorităţi autonome/companii de stat, ce au drept legislativ, de a căror activitate sunteţi interesaţi, pentru a completa buletinul E-Consultare. Instituțiile aflate la rubrica Instituții Subordonate sunt cele ce au acte normative aflate în consultare publică.

E-Consultare reprezintă un buletin informativ ce are ca scop atât, informarea periodică și transparentă cât și, stimularea implicării societații civile în procesele decizionale ale Ministerelor.
 

Acest buletin a fost realizat în perioada 16 - 22 martie 2016, prin monitorizarea actelor normative publicate pe fiecare dintre paginile de internet ale ministerelor, acte normative aflate la secțiunea "Transparență Decizională -> Acte normative aflate în dezbatere/consultare publică".
 


Calendarul E-Dezbatere realizat de către Ministere constituie un alt instrument informativ, ce vine ca suport în interacțiunea activă a societății civile şi a cetăţenilor pe diverse teme de interes propuse de Ministere. 
 
Dezbaterile aflate în calendar sunt publicate pe paginile de internet respectiv alte canele de comunicare ale Ministerelor.
 
Vă mulțumim pentru interes și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

 
Echipa  MCPDC
 
Ministerului pentru Consultare Publică și Dialog Civic
Piața Victoriei nr. 1, Sector 1, București, România
Tel: +4021 314 34 00, interior 1219
 
 
Copyright ©2010 Directia de Sanatate Publica Bacau. Made by Mobile Web Technologies SRL